11-4-17 Wat ik nou vind van... paaseitjes?

Wat ik nou vind van.... paaseitjes?Don't get me wrong, ik ben een chocaholic. Je kunt me ieder moment wakker maken voor chocola. Je kunt me verleiden met chocola. Je kunt me omkopen met chocola. Hell, je kunt me laten kruipen voor chocola.
Ik denk dat het duidelijk is.... ik hou er van.

Witte chocolade (al zijn er altijd mensen die even moeten benadrukken dat dat geen echte chocola is), melkchocola, met hazelnoot, crunchy, allemaal goed. Zolang het geen pure chocola is....
Wat zeg je? Dat is de enige echte chocola? Ik kies ervoor je even niet te horen. Sorry.

Goed. Chocola dus. En wat een geluk is het dat er gedurende het jaar diverse feesten zijn waarbij chocola een vast gegeven is. Chocoladeletters met Sinterklaas.
Chocoladekransjes met kerst.
Chocoladetaart met mijn verjaardag.
Chocoladereepjes met Sint Maarten. (Te ver gezocht? Nee. Over chocola ben ik serieus. Het is namelijk CHOCOLA)
En nu dus met Pasen. Chocoladepaashazen. En chocolade paaseitjes.
En dat is waar het mis gaat.

Want de gouden regel dat melkchocola in een blauw papiertje zit en puur in roze/rood (behalve bij Verkade. Daar wil ik graag nog eens een babbeltje over houden met de #meisjesvanverkade. Maar dat terzijde).

In het kader van zoeken naar (de juiste) eieren is het misschien bewust gedaan hoor. .. maar als de in de ene zak de oranje verpakte eitjes witte chocolade zonder vulling zijn.... dan graag niet DEZELFDE oranje papiertjes voor eitjes mÊt vulling. En paarse papiertjes om pure eitjes en roze om melk. Of groen. Of stiekem toch rood.
Dat kan mijn brein niet verwerken. Daarvan raak ik gefrustreerd. En dat maakt dat ik minder eitjes eet. En dat vind mijn man niet erg, want meer voor hem. Mijn slanke lijn van weleer leeft ook even op, als ik de chocolade-eitjes laat staan (al weet ik die wel weer neer te sabelen met dropjes). Maar mijn humeur wordt er niet beter van.

Dus 5 duimpjes omhoog voor paaseitjes.
1 omlaag voor pure paaseitjes.
En 2 omlaag voor de paaseipapiertjes.
Houden we er 2 omhoog over. 👍👍
En dan nog 3 omhoog voor de paaseitjes. Want het is chocola waar we het over hebben. Serious business.
👍👍👍
#pasen #paaseitjes #chocola

Reacties