14-3-17 Wat ik nou vind van.... Daily Defense Coconut conditioner

Wat ik nou vind van... de Daily Defense Coconut conditioner (van de Action)?


Kokos... je moet er van houden! Na het gebruiken van deze conditioner ruikt je haar echt "kokossig". (En daarmee bedoel ik uiteraard de binnenkant van de kokosnoot. Al heb ik eigenlijk nooit de buitenkant besnuffeld....๐Ÿ˜ž)
Persoonlijk vind ik het echt lekker ruiken, dus alleen daarvoor al een duimpje omhoog....

De conditioner zit niet in een fles maar in een potje. Maar als je de foto bij dit bericht hebt gezien, was dat al bekend. Het zou per slot van rekening wat raar zijn als er een foto bij stond van een heel ander product. Ja toch?

Goed. Een potje dus. Met een deksel. Dat potje is prima. En op ieder potje past een deksel. Zo ook hier.
Alleen.. (en fรกt chance dat het echt aan mij ligt, maar aangezien ik degene ben die hier mijn mening ventileer mag ik dat dus gewoon zeggen ) als ik met mijn handen net een klodder uit dat potje heb gepakt en in mijn haar heb gesmeerd, sta ik dus met mijn ogen dicht een deksel te zoeken om die, als ik hem uiteindelijk gevonden heb, met glibberhandjes op het potje te schroeven. Nu is schroeven een groot woord voor die anderhalve schroefdraad, maar het is me inmiddels meerdere malen gelukt om de hele pot uit mijn handen te laten glijden. Gevolg; klodder conditioner in de douchebak en GLAD!
Maar toegegeven, wellicht is dat een vorm van kunst die alleen voor mij is weggelegd.
Dan voor het beste resultaat 3 minuten laten intrekken. Ik heb mijn horloge ( dwz mijn mobiel, een horloge heb ik al jaaaren niet meer) niet mee onder de douche. Dus dat is een beetje gokken. Waarschijnlijk duren deze 3 minuten net zo lang als de 3 minuten die mijn zoon tegen wil en dank minstens moet tanden poetsen, want ik hang angstvallig met mijn hoofd buiten de stralen van de douche. En dat is weinig comfortabel. Al staat dat los van de kokosnoot-conditioner.
Op het potje staat dat dit goedje mijn haar "detangles en smoothes". Wat zoveel als "glad en doorkambaar maken" betekent.
Nu vind ik dat nogal een uitspraak want na het douchen droog ik mijn haren eerst even met een handdoek en is er nooit iets smooths aan te zien. Sterker nog, de eerder genoemde kokosnoot is er een gladde jongen bij.
Maar goed, als ik dan uiteindelijk een poging doe om mijn 'coupe kokosnoot' om te turnen naar een voor de buitenwereld toonbare coiffure, merk ik wel echt dat ik minder haren uit mijn hoofd heb getrokken dan met andere producten. En ook de rest van de dag lijkt het niet of mijn vestje in haargroeimiddel is gewassen.
Dikke plus dus!
Dan de prijs... ik weet niet of dit ergens anders te koop wordt aangeboden voor een andere prijs, maar bij de Action betaalde ik uit mijn hoofd nog geen 2 euro.
Mijn mening? 4 van de 5 duimpjes omhoog ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reacties