14-3-17 Wat ik nou vind van... WIDM?Wat ik nou vind van....Wie is de Mol?
Ja.... Thomas Cammaert is de Mol (met zelfgeschreven letter M) van seizoen 2017. Voor veel tv-kijkers was dit achteraf gezien al vanaf het begin volkomen duidelijk.
"Jaaaaa maar Jochem kon het niet zijn want die was te veel In Your Face aan het mollen. En Sanne haalde te veel geld binnen. Dus het was Thomas. Dat wist ik."
...
Ik niet. Sanne moest het zijn dit jaar. Sanne ging mijn eer redden. Na al die jaren verwoede ( en mislukte) pogingen tot het achterhalen van de Mol zou dit mijn jaar worden. Vol euforie na iedere aflevering ("zie je wel, ze is wéér door!" en daarbij het feit negerend dat ze natuurlijk niet de enige was) stapelden mijn punten in de Widm (de afkorting die door trouwe fans gebruikt mag worden) -app zich op. In gedachten werd ik in het Vondelpark al gekroond tot Queen Mol met het hoogst haalbare aantal punten ooit, plus 100 voor het inzicht.
(Inclusief kroontje uiteraard👑. Een meisje mag dromen.)

Daarbij zou ik met een fles champagne in de ene hand en een ticket tot Widm-deelname voor seizoen 2018 in de andere, ex-mol Margriet de vijver in sturen, samen met Ellie Lust. Want beloofd is beloofd!! En jullie hadden het fout!!! SANNE IS DE MOL!!!!Kapot. Verslagen zat ik op de bank, mijn tranen terug te dringen. Dit kon niet waar zijn.... Gefrustreerd plukte ik mijn van aluminiumfolie gemaakte Queen Mol kroontje van mijn hoofd en vrat de als diamanten dienende M&M's van de punten af.
Wéér niet goed. Wéér een weddenschap verloren. Wéér collega's die morgen lachend volhouden al vanaf aflevering 1 op Thomas te hebben gezeten.

Maar ook: Wéér een fantastisch seizoen. Wéér leuke kandidaten en wéér adembenemende locaties.
Wéér geweldige opdrachten en wéér mindfucks waar je U tegen zegt.

Dus volgend jaar? Dan ben ik wéér van de partij. Weliswaar op de bank thuis en niet als deelnemer.
Wat ik van Wie is de Mol vind? Dat lijkt me wel duidelijk!
Alle 5 de duimpjes Omhoog! 👍👍👍👍👍
#widm #thomascammaert

Reacties