Wat ik nou vind van.... Santa Maria Tex mex

Wat ik nou vind van... Santa Maria Tex Mex?

Via www.theinsiders.nl kreeg ik de mogelijkheid om de producten te testen.
Ook kon ik een aantal proefpakketjes weggeven. Dat mijn autocorrect daar vrij hardleers "pretpakketjes" van maakt, zie ik maar als een positief teken.
Ennieweej. Op de foto het complete pakket. Burrito's,  taco's, fajita's (of is het meervoud fajita?  Ik heb geen idee. Mijn talenknobbel is niet zo groot helaas), en receptenboekjes.

Nu ben ik niet heel erg van de receptenboekjes. Dat komt bij mij over als een soort moeten. Je móet zoveel zout gebruiken. Het móet zó lang in de oven.  Ha! Dan kennen ze mijn oven nog niet! Die is net zo eigenwijs als ik en houdt er een totaal eigen mening op na (Al komt die helaas ook niet altijd overeen met de mijne, maar soit. Misschien kan hij zelf ook ooit eens een blog beginnen).

Goed. Receptenboekjes dus. Die deel ik met liefde uit in combinatie met de proefpakketjes.


De reacties op het uitdelen zijn ietwat verbaasd. "Ja eeuh leuk maarre... Moet ik er dan iets over schrijven ofzo?" 
Nee dat doe ik wel. Laat maar gewoon even weten wat je ervan vind.

Mijn moeder is nog van de shoarma-is-al-exotisch-genoeg-generatie maar wil het -heel stoer- wel proberen. Wél op een pitabroodje want dat eet zo veel makkelijker als een rep  (fooneeties a la mama).
Ze vindt het ietwat scherp gekruid allemaal. Maar als ik nog een zakje over heb?

Een vriendin kent de producten wel, maar wil er best eens een andere draai aangeven als haar standaard snelle hap methode. 
Eén receptenboekje heeft een fijn adoptieadres gevonden! 😄

En wij zelf? Zijn uiteraard ook aan het proberen geslagen. 
Allereerst de fajita's/fajita.
Kipfilet met paprika en ananas met de kruidenmix uit het zakje, op een bedje van ijsbergsla, opgemaakt op een licht verwarmde 
wrap.
Doorslaand succes. Kind enthousiast, echtgenoot  geeft aan dat het goed binnen te houden is (jaja hoort u de overtuiging en de vreugdekreten hierin? Geeft niet,  ik wel 😁..)En dan de taco's. De inhoud  (gehakt met wat groente en uiteraard de kruidenmix) wordt gewaardeerd.  De taco's zelf worden als lastig eetbaar en wat flauw gecategoriseerd.

Al met al vooralsnog een positieve testperiode.
We zijn er nog niet helemaal,  maar ik voorspel nog een aantal fijne maaltijden.

Eet smakelijk! 4 duimpjes 👍👍👍👍


Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Like de FB-pagina www.facebook.com/watiknouvind

Reacties