Wat ik nou vind van....de Celebrate Books box 'Dark Fairytales'?

Wat ik nou vind van....de Celebrate Books box 'Dark Fairytales'?

Dit is de eerste keer dat ik een boeken box besteld heb. Ik wist alleen dat er een boek en boek-goodies bij zouden zitten, en wélk boek?
Dat zou een verrassing zijn.
Nu was de naam van deze box 'Dark Fairytales' en dat sprak me wel aan, bovendien zouden er nu niet één maar twéé boeken in de box zitten, en aangezien een mens niet genoeg boeken kan hebben (al is dat niet hoe Echtgenoot daarover denkt), besloot ik het gewoon eens te proberen.

Overigens heb ik meteen maar een complete serie besteld, waar ik wel nieuwsgierig naar was.
Ik was tóch bezig.....

Goed,  vandaag kwam de box dan binnen. Aangezien ik bij de bestelling direct betaald  had, en er dus géén factuur bij zit, én de inhoud onbekend is, is het echt een kadootje aan jezelf. En ik ❤ kadootjes. Echt. ❤.

Het eerste wat ik tegenkwam in de doos is het boek 'Stem van de zee'. Zegt me hé-le-maal niks. 
Een blik op de achterzijde maakt me super enthousiast.... een verhaal over koning Arthur en Nimue (maar dan even anders)! En dan blijken er óók nog 2 vervolg-delen te bestaan.... Ooo,  mijn arme pinpas.....

Dan een boek wat nog uitgepakt moet worden, nieuwsgierigheid ten top hier! Dit blijkt 'Hazelwoud' te zijn. Ook dit boek ken ik niet, maar dat mag de pret niet drukken. Hier zit een quotekaart bij, gesigneerd door de schrijfster. Dat vind ik wel een leuk idee en ik ben benieuwd of deze quote er voor mij ook uit zal springen bij het lezen van dit boek.

Dan zitten er nog een aantal goodies in de box, waarvan ik persoonlijk denk dat ik er niets mee ga doen (deurhanger, magneet, pin, best of YA-magazine), een aantal boekenleggers (altijd handig), een boeken-wishlist (leuk!) en een aantal kaarten van het te sparen Celebrate Books kwartet.
Ook daar ga ik niets mee doen, aangezien ik niet iedere box ga kopen, en het kwartet dus niet compleet kan krijgen. Maar ik vind het wél een superleuk idee en de tekeningen zijn awesome.


Conclusie? Het idee van de box vind ik waanzinnig, toen ik er voor het eerst van hoorde dacht ik alleen maar... 'waarom ben ik hier niet opgekomen?'

De goodies zijn niet zo mijn ding,  maar het is uiteindelijk een YA-box en ik ben inmiddels misschien op een leeftijd dat ik geen moeite heb met YA-boeken lezen, maar zelf meer gewoon A ben. Zonder Y dus...

En dan, waar het uiteindelijk om draait..... de boeken.  Beide boeken zijn me dus onbekend, evenals de schrijfsters.
Dit vind ik helemaal niet erg, sterker nog, ik vind het een leuke manier om andere auteurs te leren kennen (althans, hun schrijfsels) en wellicht eens helemaal buiten je comfortzone te lezen. 
Dus al ben ik niet voornemens alle boxen te gaan bestellen, dit zal ook niet de laatste zijn.
Als het thema me aanspreekt.... count me in!

Daarmee komt de score voor deze box op....
4 duimpjes! 👍👍👍👍

Reacties