Wat ik nou vind van 'Wondersmid ~ de roeping van Morrigan Crow' van Jessica Townsend?


Na 'Nevermoor' begon het wachten op 'Wondersmid'.
Het boek waarin we zouden lezen of Morrigan haar plek in Het Wondergenootschap zou gaan vinden.

Dit deel 2 is dan ook net zo wonderlijk als deel 1.
Ik wil óók een Magnifikat, een Plulijn als vervoersmiddel en een vriend als Haldorn!

Wdderom wordt je als lezer ondergedompeld in een magische wereld. Een wereld met zowel héérlijke, fijne dingen en grappige bijzonderheden, maar ook met de duistere kant die magie en de daarbij horende macht met zich meebrengt.

Want net als in het eerste deel is er naast Jupiter (Morrigans begunstiger), nóg iemand die haar potentieel ziet. Iemand die dit liefst voor eigen gebruik inzet. En iemand die héél goed weet wat Morrigan eigenlijk kan.

Gelukkig is ze het merendeel van haar tijd veilig op school, waar ze fijne lessen krijgt om Nevermoor te kunnen begrijpen en zichzelf te ontplooien... toch?

Af en toe is het boek wat chaotisch, vind ik het ietwat rommelig. Maar ach, ergens past dat ook wel weer bij het verhaal. En misschien had ik ook nog even deel 1 moeten herlezen vóór ik aan dit boek begon.

In ieder geval geef ik het 4 duimpjes en ben ik alweer reuze benieuwd naar deel 3! 👍👍👍👍

Reacties

  1. Ja ,ik heb nu al deel 1 en deel 2 gelezen en kijk naar deel 3 uit eigenlijk is die al uitgebracht maar ik kijk altijd in de bib en koop ze nooit . Alvast veel plezier met het lezen van de boeken ���� ������ eigenlijk zijn dit smileys maar je ziet ze niet :) :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deel 3 heb ik inmiddels ook gerecenseers hier! Dank je voor je reactie!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten