Wat ik nou vind van... 2021 so far?Allereerst (nu het nog 'mag'): "Gelukkig nieuwjaar!"

Klink dat bij jullie ook zo geforceerd niet-spontaan of zijn jullie wél normaal?

Ennieweej, verstandelijk weet iedereen wel dat met de start van dit nieuwe jaar Covid 19 niet spontaan weg is, maar gevoelsmatig is het wel echt een 2020 dingetje. Jup, 2021 gaat een Coronavrij-jaar worden. Hoppa! Mondkapjes zijn gewoon een nieuwe modetrend, heeft niks met een virus te maken, thuiswerken is de milieuvriendelijke versie van naar kantoor rijden, en alle winkels en horeca gaan de 19e gewoon weer open. Hoera! Mét 2020 laten we ook Corona achter ons!

Tring tring... telefoon. (Toegegeven, mijn telefoon doet geen tring tring, maar ik weet niet hoe ik het melodietje van 'Teardrop' anders moet omschrijven én duidelijk maken dat daarmee mijn telefoon overgaat. Al is dat precies wat ik zojuist heb gedaan 🤔).

Goed, ik neem op, ondanks dat ik zie dat het mijn werkgever is OP MIJN VRIJE DAG.... "Ja sorry dat ik je op je vrije dag bel," (ok, dat besef is er dus wel) "maar één van je collega's is positief getest op Corona dus je moet even een sneltest gaan doen, zodat je morgen gewoon kunt komen werken."

Hallo 2021, welkom terug Corona! Gelukkig hoorde ik 20 minuten nadat mijn hersenstam innig contact had met een wattenstaafje, dat ik geen Corona heb.

Had ik ook niet verwacht, een paar maanden terug had ik het wél en toen voelde ik me bar slecht, terwijl ik nu eigenlijk nergens last van heb. Althans, Corona-gerelateerd dan.

Goed, ik hoop dat ik 5 januari dan maar kan gaan starten met een Coronavrij 2021. Laat dat svp het goede voornemen van Moeder Aarde zijn.

Veel geluk én gezondheid allemaal!

Liefs, Sandra

Reacties