Wat ik nou vind van 'Haar duistere hart' van Carla Kovach?

 


Ik las alweer het 5e deel in de Gina Harte serie van Carla Kovach ,'Haar duistere hart'.

Over de titel heb ik even moeten denken, sloeg die wel op het verhaal? Maar ineens bedacht ik dat er natuurlijk ook nog Gina's eigen verhaal is, wat op de achtergrond meespeelt.


In dit deel verdwijnt een moeder van 3 kinderen. Al snel blijkt dat de laatste persoon die ze gesproken heeft, ook weg is... maar hoe kennen zij elkaar? Is er een verband? Heeft hij haar misschien iets aangedaan? Aan Gina's team de taak dit uit te zoeken. Maar dan gebeurt er iets waardoor ze nรณg een paar stappen harder moeten gaan doen, en komen er geheimen van vroeger naar de oppervlakte.


Ik vind Carla' s boeken heerlijk om te lezen, spannend, een goed tempo en prettige karakters. Nou ja, op de slechteriken na dan he.... Misschien is 'goed geschreven karakters' dus een betere omschrijving.


In dit boek komen echter hoofdstukken voor die zijn geschreven vanuit het perspectief van die slechterik en jemig.. die vond ik een partij warrig & rommelig, die lazen echt niet fijn. Normaal vind ik dit soort hoofdstukken juist prima, wat achtergrond van - of inzicht in - de bad guy/girl maar in dit geval niet dus. Ook heb ik niet het idee gehad dat ze echt iets toevoegden, ook niet toen ik het boek uit had en er nog eens naar terugbladerde.


Desalniettemin vond ik het verder een prima thriller en heb ik het met veel plezier gelezen. 3,5 duim ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘✊️

Reacties